Otoskleroz

0
0

merhaba, Hocam misk tipi çok ileri derece işitme kayıplıyım. sol 100 sağ 105 debi hacettepeden aldığım raporda otoskleroz ve kemikte eğrilme olduğu belirtilmekte otoskleroz ameliyatı bana işitmemde fayda sağlar mı? şimdiden teşekkürler…

  • Ahmet Bütün , 2 sene önce sordu.
  • son düzenleme 12 ay önce
0
0

Sayın Bütün. Stapedektomi ameliyatının veya başka bir tedavi yönteminin ileri dereceli işitme kaybınıza yararı olup olmayacağını söylemek için işitme testinizi görmeliyiz. https://irfanyorulmaz.com/e-danisma/ adresinden test sonucunuzu gönderebilirsiniz. İleri kayıplarda ameliyatın yararı olmayabilir. Bu durumda kemiğe yerleştirilen işitme cihazlarından yarar görme olasılığınız vardır.

1 sonuç gösteriliyor
Cevabınız
İsim Soyisim*
E-mail*
Dosya ekle
Tetkik raporları, görüntüleme incelemelerine ait resimler, fotoğraf vb belgelerinizi gönderebilirsiniz.
Dosya Adı Boyut
Yüklenen dosya şuanda bulunmamaktadır.
Maksimum dosya boyutu 5MB.
Desteklenen dosya formatları : pdf txt doc docx jpg tif png
Whitefest Rezervasyon
Aytaç Termal Otel